„1 DAR =1 ZÂMBET” campanie inițiată cu ocazia Sărbătorilor de iarnă!

„1 DAR =1 ZÂMBET” campanie inițiată cu ocazia Sărbătorilor de iarnă!

Direcția de Asistență Socială Râmnicu Sărat lansează campania umanitară „1 DAR =1 ZÂMBET”, acțiune ce se desfăşoară în perioada 22 Noiembrie-23 Decembrie 2021. Scopul acestei campanii este acela de a aduce  un zâmbet și magia Sărbătorilor de iarnă copiilor provenind din familii defavorizate.

Persoanele care doresc să facă un copil fericit, pot contribui aducând la Sediul Direcției de Asistență Socială din strada Tudor Vladimirescu, nr 35, de Luni până Joi, în intervalul orar 8.00-16.30, iar Vineri între orele 8.00-14.00, lucrurile pe care doresc să le daruiasca.

Campania umanitară se adresează locuitorilor Municipiului Râmnicu Sărat și nu numai, care doresc să doneze pentru a face un copil fericit în preajma Sărbătorilor de iarnă.

Pot fi donate:

-articole de îmbrăcăminte:o pereche de pantaloni, o bluză, o rochiţă, un pulover sau orice articol de îmbrăcăminte;

-jucării;

-articole şcolare: caiete de scris, cărți de colorat,cărți, creioane colorate, etc;

-dulciuri.

Avem rugămintea ca obiectele vestimentare să fie curate. Lucrurile donate, prezentate într-o cutie de carton,  iar pe cutie să specificați detalii despre vârsta copilului(ex haine fetiță 8 ani).

Distribuirea cadourilor se va face de către Moș Crăciun însoțit de reprezentanții Direcției de Asistență Socială în perioada 22-23 Decembrie 2021.

Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziție la numărul de telefon:0238 567 010.