„1 DAR =1 ZÂMBET” campanie inițiată cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

„1 DAR =1 ZÂMBET” campanie inițiată cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

În perioada 1-26 aprilie 2021, Direcția de Asistență Socială Rm. Sărat lansează campania umanitară 1 DAR = 1 ZÂMBET”, campanie ce se adresează copiilor și persoanelor vârstnice singure și fără ajutor.

Cu acestă ocazie, cei care doresc să se alăture demersului nostru, pot dona alimente neperisabile pentru masa de Paște, dulciuri, haine, jucării, rechizite și produse de igienă, la sediul din strada Tudor Vladimirescu, nr 35, de luni până joi, în intervalul orar 8.00-16.30, iar vineri între orele 8.00-14.00.

Avem rugămintea ca obiectele vestimentare sa fie curate, produsele alimentare și cele de igienă în termen de valabilitate, iar pe cutie să specificați detalii despre vârsta beneficiarului(ex haine fetiță 8 ani). Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0238 567 010.

Între timp, având în vedere situația actuală prin care trecem, facem  apel  la responsabilitatea dumneavoastră pentru ca împreună să limităm răspândirea infecției cu virusul  SARS-CoV-2. Vă rugăm să conștientizați  necesitatea și  importanța de a purta mască în spații închise, de a evita aglomerațiile și de a ne spăla mâinile cât mai des.