Campania „1 DAR = 1 ZAMBET”

Campania „1 DAR = 1 ZAMBET”
Prin implicarea, bunătatea și dărnicia dumneavoastră am desfășurat campania umanitara „Un dar – Un zambet” care si-a atins scopul propus, acela de a aduce zâmbetul în viata unor oameni necăjiți pentru care perioada Sfintelor Sarbatori de Craciun nu era decât o perioada obișnuită, ca oricare alta.
Entuziaști și foarte implicati i-am avut alături de noi pe elevii Liceului „Elina Matei” cărora le mulțumim în numele tuturor celor care au primit pachetele cu haine, jucării și produse alimentare neperisabile, direct din mâinile Moșului! Deasemeni le mulțumim cadrelor didactice care insufla copiilor nostri dorința de a fi atenți cu aproapele nostru, de a fi mai buni, de fi darnici, de a fi implicați, de a fi de ajutor,….si lista poate continua.
Chiar dacă perioada Sărbătorilor in mod deosebit ne îndeamnă sa fim omenosi noi ne dorim sa rămânem cu totii în aceasta stare tot timpul, acest sentiment sa facă parte din natura noastra, sa fim empatici, sa fim solidari, sa fim sensibili …..sa fim OAMENI!!!
Va dorim ca Sfânta Sărbătoare de Craciun sa va aducă tuturor multa sănătate, căldură sufleteasca, liniște și pace interioara!
CRACIUN BINECUVANTAT TUTUROR!